Indigo Mental Club у м. Київ

Офіційний сайт, контактні телефони, графік роботи Indigo Mental Club у м. Київ за адресою вул. Академіка Туполєва, 3, Гімназія "Прем'єр"

Місто:

Київ

Адреса:

вул. Академіка Туполєва, 3, Гімназія "Прем'єр"

Телефон:

(066) 940-65-63

Email:

indigomentalcom@gmail.com

Веб-сайт:

http://indigomental.com.ua/

Про організацію

Центри інтелектуального розвитку «Indigo Mental Club» були створені, щоб дати дітям від 5 до 12 років можливість розкрити і реалізувати всю свою геніальність і всі приховані можливості мозку.

В основу нашої програми покладена ментальна арифметика - методика усного рахунку, яка поширена в 52 країнах світу. Методика одночасно розвиває праву і ліву півкулі мозку. Заняття з викладачем проходять в спеціально обладнаних центрах нa рахівницях aбaкуc (copoбaн). Вдома діти тренуються за допомогою унікальної онлайн-програми, яка дозволяє зробити процес навчання більш простим і водночас більш цікавим для дитини.

Курс розрахований на різні вікові групи: 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 років. Заняття побудовані таким чином, щоб методично тренувати всі області головного мозку, удосконалювати уяву, інтуїцію, креативну спрямованість, а також дрібну моторику. В цілому ментальна арифметика позитивно впливає на успішність дитини в школі і на успіх в різних сферах життя.

Місія «Indigo Mental Club» - це всебічний інтелектуальне зростання дітей! І прорив в розумовому розвитку дитини ви чітко побачите вже через кілька місяців занять!


Розташування на мапі

Відгуки про організацію

Кумедне відео

У 2 роки батьки подарували малюкові баскетбольне кільце та м'яч, подивіться, що вміє це маля зараз!


Нужны деньги до зарплаты?

более 30 сервисов

Кредиты онлайн на карту за 15 минут

от 0,01%

ставка

до 180 дней

макс срок

до 20 000 грн.

макс сумма