Мацьопа у м. Львів

Офіційний сайт, контактні телефони, графік роботи Мацьопа у м. Львів за адресою вул. Стрийська 202

Місто:

Львів

Адреса:

вул. Стрийська 202

Телефон:

(032) 276-39-68, (067) 674-91-97

Email:

alyonazhabina@gmail.com

Веб-сайт:

http://mazziopa.org.ua

Про організацію

Родинний центр & quot; Мацьопа & quot ;, Унікальний розвиваючий центр, Котре дбає про розвиток цілої родини. Ми Розуміємо, что пріділяючі Рамус кожному, и батькам, и дітям, можна досягті Краще результату, а чем займаючісь лишь навчання дитини, оскількі дитина є елементом родінної системи, что Відображається на ее здатності до саморозвитку. Р.Ц. & Quot; Мацьопа & quot; предлагает супровід сім'ї починаючі з подготовки парі до зачаття, курсів для вагітних, и надалі продолжает підтрімуваті сім'ю у виде розвиваючий зайняти від 0-6 років, початкової школи домашнього типу, сімейних таборів, Навчальних проектів для батьків, тощо. Ми популярізуємо здоровий спосіб життя та робимо великий акцент на фізичний розвиток, Раннє плавання, дінамічну гімнастіку, танці, музичні заняття, скелелазіння. Такожвеліку Рамус пріділяємо емоційному розвитку заохочуючі дітей до проявив індівідуальніх особливо, потреб, умінь та талантів, прівчаючіїх до розуміння прекрасного у природі, містецтві, соціумі.

& nbsp;

Послуги Родинний центру & quot; Мацьопа & quot; :

& bull; Розвиваючі заняття: & bull; Мама-фітнес (1-6 міс) .У програму входити знайомство з методами загартовування, Зміцнення здоров & rsquo; я, дінамічної гімнастікі та первого масажу. Заняття спрямовані на фізичний розвиток малечі та відновлення фігурі мами, Які додатково підкріплюються позитивним емоційнім контактом между ними.

& bull; Гуглікі (6 -12 міс). Програма складається Із спеціально підібраніх вправо для розвитку моторики, сенсорики, мислення, пам & rsquo; яті з пальчикових та Рухів ігор, дерло творчих робіт, вправо спрямованостей на встановлення ефектівної роботи з комерційними іншімі діткамі та доросли.

& bull; Топтасікі (1-2 роки). Програма складається з активностей, спрямованостей на сенсорний розвиток, розвиток загальної та дрібної моторики, уваги, пам & rsquo; яті, мислення, розуміння Власний можливости та заохочення цікавості, ініціатівності и бажання досліджуваті оточуючій світ.

& bull; Лепетунчікі (2-3 роки) та адаптаційна група до садочку & quot; Допітліві бурундучкі & quot; (2-3 роки). На заняття увага пріділяється розвитку дрібної моторики, відчуттів, коордінації рухів, когнітівніх здібностей, дослідженню Власний можливости, самостійному налагодження СОЦІАЛЬНИХ зв & rsquo; язків, спіраючісь на емоційну підтрімку батьків.

& bull; Садочок-клуб юних дослідніків & laquo; Найкращі & raquo; (3-6 років). Група розвитку для дітей цього віку розрахована на Самостійне перебування дітей на занятті и спрямована на Пошуки власної ефектівності дітей, Розкриття індівідуальніх талантів та самоствердження себе як особистості через підтрімку, Безумовно Прийняття та позитивні провокацію педагога до Дії, руху, дослідження Власний можливости та можливіть навколишнього середовища .

& bull; Підготовка до школи (5-6 років)

& bull; Казкова хореографія (3-6 років)

& bull; Арт-студія (3-6 років)

& bull; Музика (3-6 років)

& bull; плавання від 0-14 років

& bull; початкова школа домашнього типу & quot; Наутілус & quot;

& bull; катання на конях

& bull; Сімейні та підліткові таборі, екскурсії

& bull; Курси подготовки до пологів, гімнастика, аква-гімнастика та танці для вагітних

& bull; Консультації з грудного вигодовування, слінгоносіння

& bull; консультації дитячого та сімейного психолога, логопеда

& bull; навчальні проекти для батьків та фахівців

& bull; няня

& nbsp;

питання реклами та співпраці: 097 038 65 75 e-mail: alyonazhabina@gmail.com

& nbsp;

Мацьопа працює для ПІДТРИМКИ та розвитку нового поколения: дітей, здатно стати авторами свого життя!


Розташування на мапі

Відгуки про організацію

Кумедне відео

У 2 роки батьки подарували малюкові баскетбольне кільце та м'яч, подивіться, що вміє це маля зараз!


Нужны деньги до зарплаты?

более 30 сервисов

Кредиты онлайн на карту за 15 минут

от 0,01%

ставка

до 180 дней

макс срок

до 20 000 грн.

макс сумма